Expozitia: „ARME ALBE SI DE FOC din colectia Muzeului Municipal Medias”

Din aceasta saptamana, Muzeul Municipal Medias ne propune expozitia temporara: „ARME ALBE SI DE FOC din colectia Muzeului Municipal Medias”. Expozitia, propusa publicului vizitator in aceasta perioada de catre Muzeul Medias, prezinta o categorie speciala de exponate, care fac parte din patrimoniul institutiei mediesene.

Afis expozitie arme albeAfis expozitie arme albe

Printre exponate se regasesc atat arme cu utilizare militara, cat si unele folosite la vanatoare sau chiar pentru agrement, cum sunt pustile pentru tir. Printre piesele expuse se afla: spade si sabii, varfuri de lance si sulita, pumnale si topoare de lupta, arbalete, archebuze, pusti si pistoale etc.

Expozitia este realizata cu piese care provin in totalitate din patrimoniul Muzeului Municipal Medias. Vernisajul expozitiei va avea loc la sediul Muzeului Municipal, Str. M. Viteazu, Nr. 46, in data de 22 ianuarie a.c., ora 16:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.