Erhard Huegel, invitat special la concertul Dinamic (video)

Sâmbătă, 25 februarie a.c., chitaristul Erhard Huegel revine în România, să cânte împreună cu formația Dinamic. Erhard Huegel este unul dintre cei mai mai buni chitariști din Mediaș. În orașul natal, a activat în formațiile Rocky, Paragraf și Proton Jet.

După ce a emigrat în Germania, a cântat împreună cu Mike Gerst, în formația de country – rock Cripple Creek Band (1991 – 2013), cu care a ajuns și în Statele Unite ale Americii, unde au concertat la faimosul Grand Ole Opry și la cazinourile din Las Vegas. Este a cincea colaborare cu băieții de la Dinamic. Impreună au mai cântat la Rock 4 Monuments Festival și la spectacolul ,,Pop Rock medieșean la Centenar”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.