Energie verde la Hoghilag și Valchid

Mai multe gospodării din Hoghilag și Valchid vor avea energie electrică datorită unui proiect european.

“Vești bune pentru 69 de familii vulnerabile din Hoghilag și Valchid. Primăria Comunei Hoghilag a câștigat un proiect finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene, prin care va aduce energia electrică în 69 de case ale unor familii fără posibilități materiale.

Sunt familii cu copii care învățau la lumina lumânării sau vârstnici care nu sperau că va lumina vreodată becul în căsuța lor. În curând îi vom aduce și pe ei în secolul 21, iar energia, pe care o vor folosi, va fi verde și va fi produsă de panouri fotovoltaice.

Proiectul se adaugă altor finanțări europene atrase, în ultimii ani, de comunitatea noastră și va ajuta la diminuarea problemelor sociale cu care se confruntă unii dintre concetățenii noștri. Valoarea acestor investiții este de 345.000 Euro” , anunta primarul Nicu Lazăr.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.