Elevii de la Colegiul SNG Mediaș se specializează în Spania

În perioada 13-24 septembrie 2021, 21 de elevi din clasa XI Tehnician în turism și 3 profesori de la Colegiul Școala Națională de Gaz, Medias România participă în Sevilia, Spania la proiectul Erasmus+ Competențe europene în turism – Șansa Noii Generații pentru integrarea pe piața muncii având ca parteneri, ESCUELA SUPERIOR DE HOSTELERIA DE SEVILLA: HOTEL TABERNA DEL ALABARDERO și EUROMIND PROJECTS SL.
Proiectul are ca obiective:
 – perfecținarea elevilor în domeniul hotelier și de alimentație prin desfășurarea de activități practice sub îndrumarea dl. Javier Delazquez;
 – dobândirea de cunoștințe culturale din zona respective și îmbunătățirea abilităților de limbă engleză și spaniolă;
 – achiziționarea și implementarea de tehnici de socializare cu potențialii clienți și co-echipieri.
Elevii beneficiază de experiența în turism într-o țară cu înalte standarde de calitate în acest domeniu, Spania și implicit zona Sevilla fiind zone cu tradiție în domeniu serviciilor turistice. În acest fel, la întoarcerea în țară elevii vor avea posibilitatea să pună în practică abilitățile și atitudinile dobândite, fiind un exemplu de bună practică pentru colegii lor și pentru partenerii economici locali.
În același timp, elevii au posibilitatea de a comunica eficient într-o limbă de circulație internațională și de a-și dezvolta abilitățile de muncă în echipă, aspecte atât de necesare în vederea viitoarei lor integrări pe piața muncii din societatea multiculturală de astăzi.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.