Elevi și cadre didactice din Copșa Mică să află în aceste zile în Grecia

Elevi și cadre didactice din Copșa Mică să află în aceste zile în Grecia. Liceul Tehnolohic Nicolae Teclu din Copșa Mică  derulează proiectul de mobilități Erasmus + în domeniul educație școlară , având ca școală parteneră Școala Platon M.E.P.E. Ganochora din Paralia Katerini, Grecia.  În acest proiect sunt implicați 11 elevi din clasele  a VII- a și a VIII- a, însoțiți de 2 cadre didactice. Mobilitatea se derulează în perioada 6-14 mai 2022.

Simultan, în parteneriat cu aceeași școală, într- o altă mobilitate de predare și formare a personalului didactic în cadrul programului Erasmus +, 4 cadre didactice din Copșa Mică participa la un curs de formare care vizează dezvoltarea competentelor anti bullying .

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.