Ela Sol – Better Than Today (cover Rhys Lewis) (video)

Zilele trecute proiectul mediesean Ela Sol a postat pe internet o noua melodie. Este vorba de un cover al piesei Better Than Today, lansata la inceputul acestui an de Rhys Lewis.

“Rhys Lewis nu pierde timpul si lanseaza melodia ’Better Than Today’, chiar in prima saptamana din anul 2019.  Noi am ramas impresionati de acest single emotionant, ne-am putut identifica cu anxietatea fata de starea lumii in general, avand in vedere timpurile tulbure in caretraim, si dorinta si speranta comuna, ca ziua de maine sa fie mai buna.

Asadar, ne-am decis sa facem acest cover, care poate nu a iesit perfect, dar pentru noi, cel putin, inseamna foarte mult. Credem ca misiunea noastra, a tuturor oamenilor, este sa facem lumea mai buna prin lucruri marunte”, spun cei de la Ela Sol.

Ascultati piesa noua de mai jos:

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.