Echipa SNG Medias a castigat etapa judeteana a concursului „Stiu si aplic”

Echipa SNG Medias a castigat etapa judeteana a concursului „Stiu si aplic”. In data de 19.04.2018, la Liceul Tehnologic „Henri Coanda” Sibiu s-a desfasurat faza judeteana a concursului „Stiu si aplic”, manifestare ce face parte din proiectul national ”Valente culturale ale securitatii si sanatatii in munca pentru formarea unei culturi de prevenire in randul tinerilor din licee si scoli profesionale”.

La etapa judeteana a concursului s-au inscris sase unitati scolare din judetul Sibiu, si anume: Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Terezianum Sibiu, Colegiul Tehnologic Marsa, Colegiul Tehnic ”A.T. Laurian” Agnita, Liceul Tehnologic ”Henri Coanda” Sibiu, Liceul Tehnologic Scoala Nationala de Gaz Medias, Colegiul Tehnic ”Independenta” Sibiu.

Concursul s-a desfasurat pe doua etape. Prima etapa a constat intr-o proba scrisa, individuala,  de tip grila.

A doua etapa a constat intr-o proba practica, denumita „Identifica activitatea, riscurile de accidentare, alege corect echipamentul individual de protectie necesar si echipeaza-te corect”.

Totodata, pentru a veni in ajutorul concurentilor, a fost contactata o firma privata din judetul Sibiu, producator si distribuitor de echipament individual de protectie, care a pus la dispozitia unitatilor participante echipamentul individual de protectie necesar pentru proba practica si a oferit elevilor castigatori premii.

Echipa desemnata castigatoare pentru locul I – sectiunea liceu – ciclu inferior clasele IX- X pe judetul Sibiu la concursul judetean a fost cea de la Liceul Tehnologic Marsa Sibiu.

Echipa desemnata castigatoare pentru locul I – sectiunea liceu – ciclu superior clasele XI- XII pe judetul Sibiu la concursul judetean a fost cea de la Liceul Tehnologic S.N.G. Medias.

Echipa desemnata castigatoare pentru locul I – sectiunea  scoala profesionala pe judetul Sibiu la concursul judetean a fost cea de la Liceul Tehnologic „Henri Coanda” Sibiu.

Toate echipele castigatoare ale  locurilor I, II, III si mentiuni, pentru toate cele trei sectiuni, au fost premiate cu diplome si cupe.

Urmeaza ca echipele ocupante ale locurilor I, din toate cele trei sectiuni participante, sa decida daca se vor inscrie la concursul national care va avea loc in perioada 18-20 mai a.c., la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” de la Iasi.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.