Echipa de robotică Code Warriors și-a reluat activitatea 

Echipa de robotică Code Warriors de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth și-a reluat activitatea.  În curând începe etapa regională a competiției BRD First Tech Challenge, iar în perioada 22-25 ianuarie a.c., medieșenii o să participe  la primul meci demonstrativ din această perioadă, împotriva echipei Vectron din Dej. Meciul se desfășoară online.

La finalul anului trecut Code Warriors au primit vizita elevilor clasei a III-a de la Școala Gimnazială Hermann Oberth. “Aceștia, vizitând laboratorul nostru de robotică, au avut ocazia să conducă robotul și să construiască chiar ei unul în miniatură. De asemenea, și-au creat propria echipă, bucuroși să afle mai multe despre ceea ce presupune o echipă de robotică. Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a promova valorile FIRST și concursul BRD First Tech Challenge și elevilor mai mici”, mi-au spus tinerii de la Code Warriors.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.