Duminică se lansează cel mai „obraznic” post de radio 

Cel mai „obraznic” post de radio se lansează duminică, 28 februarie a.c.. Este vorba de goRebel. Primele detalii le-am aflat de la Hora Rockx.

“Naşterea unui post de radio rebel al familiei goFM a venit cumva, firesc. goRebel este “obraznicul” familiei!

Pe Laurenţiu Sever Lup l-am cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani, când la un post local radio-TV din Sibiu, eu realizam o emisiune radio de rock, bineînţeles, numită ROCK PE PITĂ iar el o emisiune TV, despre afaceri, AFACEREA MEA se numea, dacă nu mă înşel. Iar eu ca să intru în studioul de emisie radio, treceam prin platoul de filmare, unde el îşi făcea emisiunea. Aşa ne-am cunoscut.

După ceva timp, Lau a lansat online radioul goFM şi m-a cooptat în echipă, unde am realizat, o perioadă, tot o emisiune de rock, numită goHeavy, iar împreună cu Laurenţiu făceam o emisiune de satiră şi umor, numită PRIETENARII.

O perioadă drumurile noastre s-au despărţit, Lau ajungând în Germania iar eu, pentru o scurtă perioadă, în Regatul Unit. După câţiva ani, Laurenţiu m-a contactat, de fapt nu doar pe mine, ci o întreagă echipă de oameni de radio, spunându-ne ca ne vrea în echipa cu care radioul goFM intră prin undele fm în casele sibienilor şi nu numai. De aici a repornit totul…posturile radio GO şi siteul gofm.ro.

Aşa că năzdrăvanul goRebel s-a născut dintr-o relaţie media sănătoasă, aş putea spune. „Cu toate că a avut de mic tot ce i-a trebuit, nu ne dăm seama unde am greşit si de ce e atât de obraznic! Poate desluşim misterul vineri seara împreună!”

Mai multe detalii despre goRebel o să aflăm vineri, 26 februarie 2021, începând cu ora 20:00 la Interviurile Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.