Dumbraveni: Romantic exclusiv. Chopin, cu Horia Mihail

Turneul ”Pianul Calator”, editia a VI-a, ”Romantic exclusiv. Chopin” ajunge la final, sambata, 21 mai a.c., la Dumbraveni. Este cea de-a sasea propunere muzicala cu care Horia Mihail a pornit din nou la drum insotit de un pian de concert, pus la dispozitie de Radio Romania. Lumea lui Chopin a fost dezvaluita in toata splendoarea ei in cadrul acestor recitaluri si concerte.

Pianul Calator Dumbraveni 2016

La Dumbraveni, concertul este programat la ora 19:00, in Catedrala Armeneasca. La Tulcea, Roman si Deva pianistul s-a reintalnit si cu celelalte ”piane calatoare”, ramase acolo in anii 2013, 2014, respectiv 2015. In urma celui de-al saselea turneu, Pianul Calator, pus la dispozitie de Radio Romania, va ramane pentru urmatorii ani la Alba Iulia.

”Pianul Calator” este un proiect Radio Romania, organizat de Centrul Cultural Media Radio Romania, Asociatia Culturala Accendo si Fundatia Marconi.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.