Dr. Ladislau Rosenberg și-a lansat o nouă carte

Dr. Ladislau Rosenberg și-a lansat o nouă carte. Volumul este conceput ca ebook și se intituleazț „Aromaterapia-metoda naturală eficientă pentru prevenirea și tratarea unor boli”. Lucrarea reflectă experiența de peste patru decenii a autorului în domeniul diverselor terapii complementare și alternative, cum sunt: aromaterapia, apiterapia, dietoterapia, fitoterapia, homeopatia, masajul terapeutic, ș.a.
Metodele naturale de tratament, printre care aromaterapia ocupă un loc bine fundamentat din punct de vedere științific, contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea arsenalului terapeutic în lupta noastră cu bolile și pentru păstrarea sănătății.

Lansarea a avut loc luni, 26 iulie a.c., în cadrul sesiunii de comunicări științifice, intitulate „Aromaterapia- trecut și prezent”, dedicate împlinirii a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal (1721-1803), personalitate emblematică a Sibiului.
Este a zecea carte lansată până acum de dr. Ladislau Rosenberg.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.