Donează în Magazinele Konsta Splendid

Crucea Roșie Mediaș demarează cu sprijinul Konsta Splendid campania de donare produse alimentare și de igienă personală, necesare persoanelor vulnerabile în contextul pandemiei COVID-19.

Supermarketurile unde se pot dona alimente greu perisabile sunt: Konsta Splendid din cartierul După Zid și din cartierul Gura Câmpului (Mădălina și în complexul vechi).

Produsele vor fi distribuite către beneficiari ai Crucii Roșii, persoane sub 65 de ani, cu situație materială precară, familii monoparentale cu copii care se află în izolare/autoizolare, persoane singure cu posibilități materiale limitate și persoane aflate în evidența Direcției de Asistență Socială.

Produsele vor fi distribuite cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare în vederea combaterii răspândirii virusului.

De asemenea, puteți susține această campanie donând o sumă cât de mică în contul:
Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu, Subfiliala Mediaș, BCR
cont Lei: RO 61 RNCB 0232 0360 6293 0001
cod Swift: RNCB ROBU

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.