Doi medieseni participa la Marea Unire a Talentului

In aceasta seara incepe sezonul opt al concursului de televiziune “Romanii au talent”, de la Pro TV. In acest sezon avem placerea si emotia de ai avea pe scena si pe doi medieseni. Daniela Tulai-Depner, cunoscuta drept Ela Soul, si Solomon Brezoi au fost la Cluj-Napoca, pentru preselectie. Acum a sosit momentul sa vedem care este parcursul lor in concurs.

 “Romanii au Talent nu e un simplu show, e emotie, e viata, e surpriza, e perfectiune. Este al treilea an de cand traiesc aceasta bucurie, in echipa de productie a emisiunii. Nu ratati, pentru ca nu degeaba sezonul asta este MAREA UNIRE A TALENTULUI!  In sezonul 8 veti vedea romani care traiesc pretutindeni pe acest glob, dar care sunt ROMANI in sufletul lor, in mintea lor,  si nu se sfiesc deloc sa arate acest lucru tuturor!”, spune Andreea Godeanu, producatorul executiv de la Romanii au talent.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.