Doi medieșeni au câștigat locul doi la Best Chef IPA,  ediția 2022

Medieșenii Ernest Schmidt și Tiberiu Csiczer au câștigat în acest sfârșit de săptămână locul doi la Best Chef IPA, competiție gastornomică organizată de IPA Regiunea Ilfov.

“O experiență de neuitat , o competiție cu mult bun gust, în care membrii IPA au demonstrat încă odată că în spatele uniformei fiecărei arme se ascund talente și pasiuni pentru foarte multe alte domenii!

După o jurizare dificilă și foarte strânsă, juriul a desemnat câștigătorii ediției a II-a a concursului:

Locul 1: Regiunea 2 Cluj, formată din Lucian Păun și Gabriel Petrean,

Locul 2: Regiunea 1 Sibiu, formată din Ernest Schmidt și Tiberiu Csiczer.

Felicitări tuturor participanților și mulțumim partenerilor noștri Bilancia România pentru premiile oferite, Bertis, Citadela, Cumpăna, Alexandrion Group, Santal, SSG, NEWTON, DCNeu, Porsche Bucuresti!

Mulțumesc Doamnei May-Britt Ronnebro, secretar general a International Police Association, și domnului Dan Rusu, preşedinte al Asociaţiei Mondiale a Detectivilor pentru amabilitatea de a fi alături de noi la acest eveniment de excepție ce este de tradiție pentru regiunea noastră!”, au anuntat organizatorii de la IPA Regiunea Ilfov.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.