Directioneaza 2% pentru “Asociatia Culturala “Mediasul Nostru“

Mediesenii pot directiona cei 2% din impozitul pe venit Asociatiei Culturale “Mediasul Nostru”. “Asociatia Culturala “Mediasul Nostru“ continua sa ramana o prezenta activa in viata social–culturala a Mediasului si fidela obiectivelor si statutului ei.

”Va invitam sa va alaturati efortului nostru de recuperare, sprijinire si promovare a valorilor si traditiilor acestui oras, a istoriei si identitatii Mediasului, directionand cei 2% din impozitul anual, investind in Noi si Orasul Nostru”, anunta repezentantii asociatiei, pe site-ul de internet.

Directionarea aceste sume catre asociatie nu reprezinta o donatie sau sponsorizare, ci posibilitatea de a alege destinatia unei parti din impozitul deja platit statului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.