Diploma de excelenta pentru profesorul Johann Stirner

Asociatia Culturala ‚Mediasul Nostru’ a acordat sambata, 18 mai a.c., o diploma de excelenta profesorului Johann Stirner. Evenimentul a avut loc in Germania la Dinkelsbühl, in cadrul petrecerii sasilor medieseni.

Asociatia a acordat diploma de excelenta fostul profesor de muzica de la Casa Pionierilor Medias , in semn de apreciere si recunostiinta pentru intreaga activitate profesionala si meritele deosebite in domeniul culturii mediesene.

Diploma a fost inanata domului Alfred Gökeler, presedintele Asociatiei Locului Natal, care o va preda profesorului Stirner.  Domnul Johann Stirner inplineste in luna noiembrie a acestui an varsta de 80 de ani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.