Dinamic pregătește un nou single

Anul 2021 aduce schimbări în componența formației medieșene Dinamic, piese noi și înregistrări în studio. Cel de-al doilea single “Vei fi a mea” a fost înregistrat zilele trecute trecute în studioul lui Florin Grigoraș, leaderul formației RIFF. Melodia va apare pe compilația de colectie “TOGETHER” ediția a patra, care reunește piese și artiști locali din județul Sibiu. Până acum băieții au interpretat melodia doar la un concert privat, reacțiile fiind foarte bune din partea publicului.


Dinamic concertează la sfârşitul săptămânii viitoare la Sibiu Sounds Festival. Este a treia ediţie a festivalului la care participă formaţia. De această dată cântă într-o nouă formulă a formaţie compusă din: Mihai Dan (voce, chitară), Dragoş Radu (voce, chitară), Cătălin Chereji (voce, clape), Bolgar Arpad Attila (tobe) şi Mircea Hodârnău (voce, bass).


În această lună Dinamic a pregătit și apariții la Mediaș. O să revin cu detalii despre cele două concerte.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.