Din dragoste pentru Gyuri: Ioan Oliu si Cristi Dumitrascu (video)

Marti, 26 septembrie a.c., am participat la concertul “Din dragoste pentru Gyuri”, care a avut loc la Agnita. La un an de cand Gyuri a plecat prea iute dintre noi, mai multi prieteni s-au intalnit pe scena Casei de Cultura din orasul natal al artistului sa cante, sa recite si sa isi aduca aminte de prietenul lor.

Ioan Oliu este prietenul lui Gyuri, cel care a si organizat evenimentul de la Agnita si care a invatat sa cante la chitara de la el. Nelutu isi aminteste cu drag de partidele de pescuit si faza cu instalatorul din perioada Divertis.

Cristi Dumitrascu este cantautor si coleg de breasla, realizator al emisiunii de folk “Folk Bun” la Rock FM. Fostul component al formatiei Circa 7 isi aduce aminte cum Gyuri a cantat cu ei, batand la baterie, sau momentele in care ii difuzeaza piesele la radio.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.