Dezbatere publica privind proiectul de buget local pentru anul 2019

Primaria municipiului Medias organizeaza in data de  3 aprilie a.c., ora 16:00,  in Sala „Daniel Thellmann“ o dezbatere publica privind proiectul de buget local pe anul 2019.

Proiectul poate fi consultat atat in format fizic, la sediul Primariei Medias – Centrul de Informare pentru Cetateni, cat si pe site-ul municipalitatii, accesand sectiunea Informatii Publice – Buget – Proiect Buget 2019.

Organizatiile legal constituite, precum si toti cetatenii interesati in legatura cu subiectul supus dezbaterii pot depune  in scris opiniile si sugestiile cu valoare de recomandare,  pe adresa de  posta electronica primaria@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetateni din cadrul Primariei Medias, pana la data de 2 aprilie, ora 15:30.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.