Desperado a lansat „Codu-i frate cu românul” (video)

Formaţia Desperado a imprimat şi produs în luna martie 2020 o piesa nouă intitulată „Codu-i frate cu românul”. Zilele trecute trupa a postat şi videoclipul melodiei pe internet.

“Am uitat să mai vorbim normal, să mai comunicăm. În loc de „O să plouă” e cod portocaliu sau roşu.Totul e dat peste cap şi în general, când apar aceste coduri, ne panicăm şi ne blocăm.

„Mănânc sare cu iod şi mă doare fix în cod” e o aluzie la tentaţia oamenilor de a găsi leacuri şi sfaturi medicale pe net, în loc să se adreseze unor medici competenţi. Nimic nu mai e cum a fost, trăim vremuri tulburi şi încărcate de „politically-corectness”.

Desperado sunt optimişti că putem avea discernământ şi să trăim o viaţă normală, să comunicăm şi să râdem. Curaj şi sănătate vă dorim!”, ne transmit cei de la Desperado.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.