Denisa-Daiana Diac are nevoie de sânge

Denisa-Daiana Diac, care este internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, Secția Hematologie, unde se află sub tratament şi are nevoie acută în perioada imediat următoare de transfuzie sanguină, de masă eritrocitară şi trombocitară.

Donarea de sânge se face în beneficiul pacientei Denisa-Daiana DIAC la Centrul de Transfuzie Sanguină – Spitalul de Urgență Sibiu de pe strada Izvorului, zilnic, în intervalul orar 07:30 – 13:00.

Accesul donatorilor în curtea spitalului se face din Bulevardul Corneliu Coposu, Sibiu. Programările online pe site-ul DONORIUM au prioritate: https://despre.donorium.ro/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Oare putem dona si in Medias intr-una din zile? Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.