Delegație a orașului De Fryske Marren prezentă în Mediaș

Miercuri, 27 octombrie 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș vizita unei delegații din orașul olandez De Fryske Marren, cu care municipiul nostru este înfrățit din anul 1995. La întâlnire au fost prezenți primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, viceprimarul Dan Sima, directorul Asociației „Phoenix Speranța“, doamna Maria Stănescu, directori ai liceelor și ai școlilor gimnaziale din municipiu, precum și manageri ai operatorilor de servicii publice din cadrul municipalității.

Din delegația olandeză au făcut parte reprezentanții Fundației „De Fryske Marren – Mediaș“, respectiv președintele asociației, dl. Dries Onclin și dl. Durk Durksz, membru al fundației. Recent, aceștia au făcut o importantă donație, constând într-un utilaj performant, care va fi folosit de către operatorul de salubritate, SC  Eco Sal SA. În cadrul întâlnirii a fost prezentată colaborarea anterioară dintre cele două municipalități, dar au fost abordate și aspecte ale unor viitoare proiecte care urmează  să fie implementate prin intermediul parteneriatului între Mediaș și De Fryske Marren.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.