Debut teatral al micilor actori medieseni

La acest sfarsit de an scolar, Trupa de Teatru „IMPREUNA” va debuta la Cinematograful Mediensis, joi, 23 iunie a.c., orele 17.00. Copiii, cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani, s-au pregatit timp de trei luni in cadrul Atelierului de Teatru organizat, la Biblioteca Municipala „St.L. Roth”, in fiecare zi de miercuri.
debut teatral
 
Spectacolul pus in scena de micii actori amatori este regizat de catre profesoara Felicia Hentea si poarta titlul „Din carti pleaca visele” – o adaptare a faimoasei povesti a scriitorului rus N. Nosov – „Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai”.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.