Curs de Robotica

In cadrul Muzeului Gazelor Naturale debuteaza o noua activitate de responsabilitate sociala operationala. ,,Atelierul de robotica” este organizat in colaborare cu Asociatia Energia Inteligenta si Med Service. Prima grupa, care se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 10-14 ani, isi va incepe activitatea in data de 12 februarie a.c.

Cursul va fi o activitate interactiva si dimanica cu scopul de a transmite informatii cu privire la noua tehnologie si se va desfasura saptamanal, in fiecare zi de miercuri, in intervalul orar 14:00-15:00, pentru o perioada de sase luni.  Fiecare cursant va primi la final un certificat de participare.

Cursul cuprinde urmatoarele etape:

  • Bazele Printarii 3D: ce sunt imprimantele 3D si cum functioneaza, care sunt tehnologiile ultilizate si cum au aparut, tendintele.

  • Bazele Design-ului 3D: cum sa creezi primul tau produs 3D si care sunt aspectele cele mai importante ale design-ului 3D; Software util.

  • Bazele Modelelor 3D: cum se transforma un model 3D intr-un obiect fizic, si cum se trasforma modelele intr-un print de succes.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.