Curs antreprenoriat gratuit

Ai intre 18-64 de ani si vrei sa participi GRATUIT la un curs de Educatie Antreprenoriala certificat ANC ? Vrei sa afli mai multe despre provocarile si beneficiile antreprenoriatului, despre marketing, finante, leadership? Scrie-mi un mesaj si-ti voi da mai multe detalii! Cursul incepe in 5 iulie a.c., la Medias, mai sunt 4 locuri disponibile!

Cursul de Antreprenoriat face parte din proiectul Antreprenor la Centru implementat de Caritas Blaj in regiunea Centru.

Conditii de participare:
–    Resedinta in regiunea Centru – urban sau rural
–    Intre 18 si 64 de ani, angajat, inactiv sau somer
–    Minim 10 clase sau scoala profesionala
–    Nu esti actionar intr-un SRL
–    Nu ai beneficiat de ajutor de minimis

Cursul se va desfasura intre 5 si 19 Iulie, dupa amiaza, de la ora 16 sau 17 timp de 4 ore pe zi si se va absolve cu un examen, in urma caruia se va primi diploma certificata ANC. Absolventii pot participa apoi la un concurs de planuri de afaceri prin care iti pot finanta afacerea cu sume intre 25.000 si 37.000 euro.
Date de contact: Feri Teglas, 0744828120 (Facebook, Whatsapp, Messenger)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.