Crucea Roșie Mediaș creează o alee senzorială

Crucea Roșie Mediaș creează o alee senzorială la Centrul de zi pentru copii cu tulburări din spectrul autist Sfântul Casian, cu ajutorul Dumneavoastră, prin Maratonul Internațional Sibiu.

Crucea Roşie Mediaş îşi propune amenajarea unei alei senzoriale pentru copiii cu autism, în incinta Centrului de zi pentru copii cu tulburări din spectrul autist Sfântul Casian din Mediaş, cu o lungime de aproximativ 30 de metri, realizate cu materiale din natură, unde drumeţia în picioarele goale pe porțiuni cu nisip, pietriş de diferite mărimi și forme, conuri de brad, scoarță de copac, rumeguş, buşteni, iarbă și coceni de porumb etc, să fie o modalitate de relaxare şi terapie pentru aceştia.

Cum funcționează strângerea de fonduri?

Crucea Roșie Mediaș a propus în acest an proiectul aleii senzoriale, proiect care s-a calificat pentru participarea la Maraton.

Pagina proiectului Crucii Roșii Mediaș: http://maratonsibiu.ro/aleea-senzoriala-pentru-copiii-cu-autism-13850

Există două moduri în care puteți contribui:

1. Alergătorii care doresc să se înscrie în competiții aleg proiectul nostru pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeaşi dorință.

Vă puteți înscrie ca alergător pentru cauza noastră, la una din cele 10 curse ORIUNDE ÎN LUME, între 29 august și 1 octombrie: http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/?cauza=36 Plătiți taxa de participare și atrageți susținători pentru Dumneavoastră și proiectul nostru.

2. Dacă nu alergați, consultați lista celor care aleargă pentru cauza noastră și alegeți pe cine sustineți cu o sumă între 2 – 25 Lei/km: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?cauza=36

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.