Cota râului Târnava Mare, în scădere

Cota râului Târnava Mare este în scădere în această seară la Mediaş . La ora 19.00, apa era în scădere cu peste 40 cm faţă de azi dimineaţă.

Primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman însoțit de administratorul orașului, dl. Ovidiu Pietraru și reprezentanți ai Compartimentului Situații de Urgență din cadrul Primăriei Mediaș au inspectat astăzi punctele critice de pe râul Târnava Mare.
“ În această perioadă, suntem preocupați de situația hidrologică din întreaga zonă, dar mai ales din Mediaș. Din raportările primite periodic, dar și din ceea ce am constatat la fața locului, consider că situația de pe râul Târnava Mare este sub control și nu există motive de panică.“ a declarat edilul orașului, dl Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.