Costel Popa a avut o sesiune de înregistrări la Sala Radio București

În acestă saptămână medieșeanul Costel Popa a avut o sesiune de înregistrări la Sala Radio București. Costel spune ca a înregistrat doar cântece de pe Valea Târnavelor.

 

Mai jos ai mesajul său:

“Săptămâna mea de înregistrări la SALA RADIO BUCUREȘTI a luat sfârșit și sper, ca tot ce am muncit în această săptămână, să fie pe placul vostru, cei care îndrăgiți cântecele mele, în special, ascultătorilor  RADIO ROMÂNIA.

Am avut onoarea de a lucra cu o echipă de profesioniști ai acestei instituții, cărora le mulțumesc, fiecăruia în parte, pentru aportul adus, la crearea, celui mai autentic și valoros material discografic al meu – COSTEL POPA, doar cu cântece de pe VALEA TÂRNAVELOR.

 

Alese și calde MULȚUMIRI:

Dirijorului orchestrei RADIO: Adrian Grigoraș

Membrilor orchestrei

Regizor muzical: Lucian Zbarcea (dreapta mea)

Redactor muzical șef: Ion Toader (stânga mea)”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.