Copsa Mica: Predarea noii ambulante SMURD

Joi, 31 ianuarie 2019, incepand cu ora 13.00, la Centrul de Instruire si Pregatire al Pompierilor Voluntari SMURD, a avut loc ceremonia de predare a noii ambulante SMURD. Ambulanta a fost achizitionata prin grija Departamentului pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2014–2020 “Imbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale – Regiunea Centru”.

La eveniment, alaturi de oficialitatile locale (primar, viceprimar, consilieri locali), au fost prezenti si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, ai SMURD Sibiu, primari din localitatile sustinatoare ale serviciului, membrii ai asociatiilor locale (Sfatul Batranilor, Grupul de Dezbateri Publice, Femina, etc) si cetateni ai orasului.

Evenimentul a inceput cu sfintirea noii masini de catre preotul ortodox Candea Claudiu, care a urat apoi echipajului SMURD cat mai multe misiuni indeplinite cu succes cu noua masina. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Cpt. Dumitru Croitoru” au tinut sa felicite echipajul civil al SMURD Copsa Mica (este unul din foarte putinele echipaje SMURD sustinute financiar, direct de comunitatea locala)  pentru activitatea depusa si apoi au prezentat invitatilor dotarile noii masini.

„Multumim pe aceasta cale domnului secretar de stat in cadrul MAI, dr. Raed Arafat, pentru sprijinul si suportul constant acordat SMURD Copsa Mica, de la infiintare si pana in prezent”, spun reprezentantii autoritatilor.

Evenimentul s-a incheiat cu un mic dineu dedicat invitatilor si echipajului SMURD Copsa Mica, care a ramas fidel motto-ului SMURD ” Cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga!”

 

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.