Povestea orasului Copsa Mica, la Digi 24

Postul de televiziune Digi 24 prezinta in aceasta seara un documentar despre Copsa Mica.

“Copsa Mica, un oras puternic industrializat datorita descoperirilor de gaz metan de la inceputul secolului trecut, a devenit cunoscut peste granita ca fiind cel mai poluat din Europa. Asta datorita emisiilor de la doua fabrici din zona Cum arata astazi orasul Copsa Mica si ce a mai ramas din cele doua intreprinderi aflati azi , de la ora 21, intr-un nou episod România furata” , anunta colegii de la Digi 24.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. S-a distrus tot ce au ridicat parintii si bunicii nostri. Ar trebui condamnati toti guvernantii din 1990 pana acum pentru inalta tradare si subminarea economiei nationale. Am ajuns sa vindem chiar si resursele naturale. PĂCAT.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.