Concerte de Ziua Mediasului: Feli, Mihail si Tudor Turcu

Luna viitoare mediesenii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Mediasului.

“In 3 iunie va invitam sa sarbatorim împreuna Ziua Mediasului. Sunteti asteptati începand cu ora 12.00 în Piata Corneliu Coposu pentru a retrai un moment din istoria Cetatii Mediasului si pentru a va bucura de atmosfera medievala creata de cavalerii si domnitele invitati la eveniment. Vor fi organizate demonstratii de lupta, dansuri medievale, spectacole cu foc, parada militara si bucatarie medievala.
Incepand cu ora 18.00, continuam cu o serie de concerte deosebite. Tudor Turcu & The Bad Boys, Feli si Mihail au pregatit pentru dumneavoastra un show memorabil” anunta reprezentantii Primariei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.