Concert Zeno Apostolache & Friends la Casa Schuller

Stagiunea Orgelsommer vă invită duminică , 13 iunie 2021, de la ora 19.00 la o călătorie muzicală în Balcani. Evenimentul are loc in curtea Casei Schuller din Mediaş.

Zeno Apostolache ( acordeon), Ciprian Dancu (clarinet), Ambrus Laszlo (trompetă) , Kostzak Marton (contrabas), Gombocz Avar (tobe) îmbină melodicitatea folclorului balcanic ( sârbesc, românesc, maghiar, bulgăresc, turcesc) în nuanțe armonice originale cu influențe iudaice și sonorități inspirate din jazz respectând dinamica specifică dansurilor populare. „Balkan Silk Road” este o călătorie sonoră în care va fi imposibil să spunem cui aparține o melodie dar în care ne vom regăsi fiecare dintre noi.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.