Concert Romulus Cipariu la Mediaș

Mâine, 5 august a.c., medieșeni vor avea parte de un recital susținut de Romulus Cipariu.

Romulus Cipariu,  un one-man-show unic în lume, singurul interpret care-și acompaniază țambalul la voce, cel care a cântat în duet cu celebra formație Gorillaz,  deschide a  treia editie a Festivalului de film ân aer liber “La Perne”, cu un concert de excepție în memoria lui Cornel Chiriac, realizatorul emisiunii Metronom din anii „70. Evenimentul începe la ora 21:30, in Piața Regele Ferdinad I.

 

Romulus Cipariu si Damon Albarn la Electric Castel

Apreciat în întreaga lume pentru experimentele sale muzicale inedite, artistului sibian Romulus Cipariu este unul din fondatorii trupei sibiene DOMINO, alături de care a concertat pe numeroase scene din țară și de peste hotare. Recent a fost invitat in Norvegia, unde a colaborat cu Kristofer Hivju, cunoscut din seriale precum Game of Thrones, Vikings sau The Witcher, pentru înregistrarea primului album muzical al actorului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.