Concert aniversar la Târnăveni – Emisiunea Heavy Metal Club împlinește 17 ani

Emisiunea Heavy Metal Club, de la RADIO AS Târnăveni, împlinește 17 ani de emisie. Cu această ocazie realizatorii emisiunii Florin Cucerzan și Levente Doszlop vă invită la un concert aniversar. Evenimentul este programat sâmbătă, 5 noiembrie a.c., în  ARTCLUB de la ora 19:00, suport artiști 25 lei. În cadrul concertului aniversar își va face debutul formația Endless Dark, iar invitați sunt medieșenii de la DINAMIC.

Cei de la Endless Dark s-au format în martie 2022 și abordeaza stilul doom metal, având deja  8 compoziții proprii . Chiar dacă unii membrii ale celor două formații se cunosc de mai multă vreme, este pentru prima oară când cântă împreuna. La finalul concertului se anunță și un jam – session, atmosfera o să fie heavy metal 100%. Vă așteptăm la concert!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.