Concernul SN DECO si-a deschis un nou punct de lucru la Medias

Vineri, 14 septembrie a.c., concernul SN DECO si-a inaugurat la Medias, inca un punct de lucru la Medias. Compania condusa de Uwe Draser si-a finalizat modernizarea Diviziei de tamplarie PVC, sub numele “BASTION”, dar si o statie de betoane. Investitia aduce 50 de locuri de munca si se ridica la suma de 1, 5 milioane de euro.

Incepand cu anul 2014, SN DECO si-a deschis propria divizie de productie de sisteme de tamplarie PVC cu sticla termoizolanta. La inceput echipa a fost formata din 7 persoane iar acum depaseste cateva zeci si lucreaza la standarde occidentale intr-o noua linie de productie automatizata. Toate produsele sunt realizate conform standardelor in domeniu de garantie a calitatii, cu profile si feronerii produse in Germania.

In continua dezvoltare compania si-a construit propria statia de betoane. Statia produce toate clasele de betoane, iar la cererea clientilor asigura si retete speciale. Serviciile sunt asigurate de o flota proprie de autobetoniere si autopompa de beton pliinduse pe nevoile clientilor. Statia este situata pe strada Aurel Vlaicu nr. 45.

Mai jos ai imagini video si declaratii din cadrul evenimentului.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.