Code Warriors şi-au reluat activitatea

Echipa de robotică Code Warriors de la Liceul Stephan Ludwig Roth şi-a reluat activitatea.

“Echipa noastră și-a reînceput activitatea, în mediul online și prin evenimente remote, precum conferințe organizate de noi și alte tabere online.

După ce am terminat de confecționat viziere pentru cadrele medicale din oraș, am organizat o școală de vară cu cursuri de pregătire pentru colegii noștri mai mici care au fost dornici să învețe de la noi. În final, echipa are membrii noi și participăm și sezonul acesta.

Am organizat o conferință cu tema ‘importanța participării fetelor în domenii STEM’. De asemenea, țelurile noastre sunt să învățăm cum se procedează cu evenimentele și competițiile online, fiind o provocare pentru noi”, mi-au spus cei de la Code Warriors.

În zilele viitoare o să aflăm detalii la Interviurile Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.