Ciprian Filip la Interviurile Medias News Blog (video)

Aseară am avut plăcerea să-l am invitat la Radio Ring pe bunul meu prieten Ciprian Filip. Cipi este om de radio şi un împătimit al blueslui. Ne cunoaştem de ani buni şi împărtăşim aceleaşi bucurii legate de muzică şi radio. În urmă cu 5 ani a fost prezent la lansarea volumelor “Medieşenii rock and roll”, când a cântat o piesă compusă special pentru eveniment.

Ciprian lucrează la un album intitulat “Homemade Blues” la care a colaborat cu mulţi prieteni şi despre care am discutat în cadrul interviului. Cu această ocazie am difuzat în premieră şi câteva melodii finalizate sau în faza de demo din acest proiect.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.