Christine Thürmer a poposit la Mediaș

Christine Thürmer, autoare și blogger din Germania s-a aflat ieri la Mediaș. Ea se află în trecere prin Ardeal, pe Via Transilvanica.


La Mediaș a vizitat Biserica Evanghelică Sfânta Margareta, și-a făcut cumpărăturile în Piața Agroalimentară, iar seara s-a relaxat la săuna și piscină.  Thürmer aflat detalii despre orașul nostru și de la pastorul Hildegard Servatius și a scris pe pagina ei de facebook impresii despre ziua petrecuta în Mediaș. Christine a parcurs deja peste 54.000 km pe jos, prin lume, iar acum și-a propus să parcurgă zilnic distanțe de 30 de kilometri.”Etapele zilei de 30 km sunt extrem de dificile pe Via Transilvanica pentru că se întâmplă prea multe!”, a scris Christine Thürmer.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.