Ceremonia de transfer a titlului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana (video)

Aseara a avut loc ceremonia de transfer a titlului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana. Evenimentul s-a desfasurat  incepand cu ora 19.00, in sala de ceremonii a Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, str. Revolutiei, nr 3-5. La ceremonie au participat, pe langa invitatii locali, regionali si nationali si 200 de sibieni, care  au primi o invitatie pe site-ul sibiugastronomia.ro

La eveniment au participat si medieseni, orasul nostru fiind in cadrul Consortiului, care organizeaza manifestarea. Mai jos poti vedea discursurile organizatorilor.

Programul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana este gestionat de un Consortiu alcatuit din: Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu, Primaria Municipiului Medias, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.