Cercetaşii medieşeni au sărbătorit Ziua Internaţională a Mediului Înconjurător

Câteva patrulele de Temerari  din cadrul grupului candidat de cercetaşi Turre Pitz Mediaş au desfăşurat vineri 5 iunie a.c., o acţiune de ecologizare în pădurea de la capătul străzii Bucegi. Prin acestă acţiune tinerii au vrut să marcheze Ziua Internaţională a Mediului Înconjurător 2021, contribuind la restaurarea ecosistemelor.

Ana Maria Teglaş de la Asociaţia Dianthus le-a povestit despre ecosisteme și protecția mediului. “Am dezbătut ce se poate face pentru a inversa aceste tendinţe. Ca să  dăm “culoare” activităţii,  am organizat şi o expoziţie de afişe, fotografii, etc. care să prezinte frumuseţea ecosistemelor din zona noastră geografică”, mi-au cercetaşii .

Cercetaşii au primit saci și mănuși de la Ecosal, care a și  preluat gunoi adunat.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.