Castiga o sticla de vin si un album Marius Matache

Prietenul Marius Matache revine sambata, 13 iulie a.c., la Medias sa ne incante cu piesele sale. De aceasta data Marius o sa cante la Terasa Hotelului BinderBubi, cu incepere de la ora 20:30, in deschiderea miniturneului intitulat Concertele Verii. In acest an Make aniverseaza 15 ani de cariera muzicala.

Cu aceasta ocazie organizez un concurs avand ca premii o sticla de vin Samburesti si un album “Alchimie”. Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi spuna cum se numeste cel mai nou album lansat de Marius Matache.  Astept raspunsurile voastre ca si comment la articol pana joi,  11 iulie  a.c.. Succes!

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.