Castiga o sticla de vin si un album Marius Matache

Prietenul Marius Matache revine sambata, 13 iulie a.c., la Medias sa ne incante cu piesele sale. De aceasta data Marius o sa cante la Terasa Hotelului BinderBubi, cu incepere de la ora 20:30, in deschiderea miniturneului intitulat Concertele Verii. In acest an Make aniverseaza 15 ani de cariera muzicala.

Cu aceasta ocazie organizez un concurs avand ca premii o sticla de vin Samburesti si un album “Alchimie”. Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi spuna cum se numeste cel mai nou album lansat de Marius Matache.  Astept raspunsurile voastre ca si comment la articol pana joi,  11 iulie  a.c.. Succes!

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.