Castiga o invitatie la atelierul “Educatia Montessori – de la teorie la practica”

Caravana ”Montessori Institute of Bucharest” ajunge la Medias. Atelierul intitulat “Educatia Montessori – de la teorie la practica” va avea loc la Restaurant Paltinis, luni, 6 iunie a.c., intre orele 17-20, si va fi sustinut de Mariana Ulita, educator Montessori AMI pentru nivel 3-6 ani si trainer in formare. Cu ajutorul organizatorilor, ofer la concurs trei invitatii la acest atelier.

Montessori_banner_Medias

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi trimita un comment la acest articol prin care-si anunta intentia de a participa la eveniment. Astept comentariile voastre pana in data de 4 iunie a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

9 comentarii


  1. Doresc sa aflu cat mai multe despre educatia Montessori prin participarea la acest atelier.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.