Broşură despre terapii naturiste

De curând, inginerul Eugen Crăciun a scris o broşură care sintetizează volumul  “Învinge bolile de inimă fără medicamente: Învinge prin credinţă şi prin mijloace naturale”. Cartea a fost lansată în anul 2015, iar informaţia din broşură a fost verificată şi adusă la zi.

“Prevenirea bolilor prin adoptarea unui stil de viaţă mai sănătos este mult mai eficientă, decât soluţiile propuse şi aplicate de medicina alopată. De asemenea , se cunoaşte faptul că este mult mai uşor, mai eficient şi mai ieftin să previi o afecţiune, în loc să o tratezi”, spune inginerul Eugen Crăciun.

La broşură a colaborat şi Răzvan Faloba, în calitate de terapeut naturist. Broşura se găseşte la Centrul Naturist Green Vita Mediaş.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.