Bike School la Mediaș

Bike School este un proiect educațional rutier, gratuit, destinat copiilor între 7 și 14 ani din Medias. Scopul principal al proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de auto-gestionare al deplasărilor nemotorizate prin însușirea corectă a regulilor de circulație, deprinderea unor abilități practice în utilizarea bicicletei și înțelegerea regulilor de prim-ajutor. Evenimentul se desfășoară duminică, 19 septembrie a.c., de la ora 11:00, în Piața Regele Ferdinand I.
Părinții sunt invitați să înscrie copiii pentru următoarele grupe. O grupă este formată din 20 de copii și încep la un interval de o oră.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.