Beth Hart cântă 5 concerte la Brezoi

O serie unică, fără precedent, de cinci evenimente de neratat! Cu un public de doar 2000 de persoane per eveniment, concertele lui Beth Hart la Brezoi. LIVE MUSIC SUMMER CAMP oferă cea mai intimă experiență posibilă a conexiunii public-artist. Eşti gata să dansezi pe ritmurile celor mai mari hituri ale muzicii blues!? Dacă da, profită de şansa de a fi parte din ceea iubeşti! Grăbeşte-te să ȋți asiguri locul ȋntre cei doar 10.000 de fani care o vor vedea pe BETH HART live, pe scena din Brezoi, vara aceasta!
Show no. 1 – 12 August 2021
Show no. 2 – 14 August 2021
Show no. 3 – 18 August 2021
Show no. 4 – 20 August 2021
Show no. 5 – 22 August 2021

Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.
În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.

Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii .10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor. Concerte în fiecare weekend. Zonă de camping pentru corturi și rulote. Zonă de plajă pe malul râului Lotru. Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.
Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.

Ce alte concerte ai în aceasta vară la Summer Camp Brezoi mi-a spus Mihai Răzvan Mugescu la Interviurile Mediaș News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.