Bazar de primavara: ”Bucuria Iepurasului”

In perioada 26 martie –4 aprilie a.c., se organizeaza, la Casa Schuller, un bazar de primavara: ”Bucuria Iepurasului”. Mediesenii vor putea admira si cumpara de aici articole lucrate de mana, cu specific Pascal si de primavara: decoratiuni cu tematica pascala, florale si turta dulce. De aceasta data, la Casa Schuller vor expune trei doamne: Florea Doina, Terezia Raffai si Krista Lurtz.

”Chiar daca afara este iarna, in Bazar aducem primavara. Si atmosfera Sfintelor Sarbatori Pascale. Ne-am pregatit sa intampinam primavara, cu lucrusoare vesele, frumos colorate, toate artizanale”, spun cele trei expozante.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.