Avem o sibiancă în semifinală la Miss Universe România

O tânără din judeţul Sibiu a ajuns în semifinala concursului Miss Universe România. Este vorba de Brașovean Dorotthea Daniela din Copşa Mică, în vârstă de 24 de ani.

“Îmi place sa ajut oamenii, tocmai de aceea am ales să studiez la profilul de asistent medical generalist, pe care l-am absolvit recent. Sunt o fire sociabilă şi veselă. Îmi place mult să călătoresc, îmi plac de asemenea sporturile şi yoga. Sunt pasionată de prezentările de modă și ședințele foto. Sunt bucuroasă că am ajuns în semifinala concursului Miss Universe și sper să trec și de următoarele probe ca să ajung în marea finală”, scrie Daniela pe Instagram.

Concursul Miss Universe a debutat în România în 1929, atunci când Magda Demetresci a câştigat locul al şaselea la Miss Universe, în Texas, Statele Unite ale Americii.

Miss Universe România nu are doar scopul să promoveze frumuseţea şi talentul, ci şi încrederea în sine, educaţia şi un stil de viaţă sănătos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Mult succes….meriti din plin,.esti frumoasa si o persoana deosebita din toate punctele de vedere!!!!
    Bravo Doroteia

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.