Avarie la magistrala de apa a orasului Copsa Mica

Joi, 20 decembrie 2018, in urma unei avarii la conducta de apa a fost sistata furnizarea apei in orasul Copsa Mica. Este vorba de conducta magistrala care aduce apa din bazinul de acumulare de la Ighis, iar defectiunea a aparut in comuna Tarnava langa DN14.

De reparatii se ocupa o echipa a AN Apele Romane, care pana la aceasta ora a decopertat teava pe o portiune de cativa metri si pregatesc materialele pentru remedierea defectiunii. Daca toate lucrarile vor decurge fara complicatii se estimeaza ca in cursul serii sa se reia furnizarea apei, iar implicit dupa reumplerea tevilor sa se poata relua si furnizarea acesteia catre cetatenii orasului Copsa Mica.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.