Atelierele pentru copii si concerte la Hanul Greweln

Sambata, 28 iulie a.c. Hanul Greweln din Medias este din nou gazda unor concerte si ateliere pentru cei mici.

Copii sunt asteptati incepand cu ora 11.00 la Hanul Greweln, unde intr-o atmosfera de poveste, vor putea participa la ateliere de lectura in limba germana, teatru pentru copii si minidisco. Atelierele pentru copii vor fi organizate in colaborare cu asociatia culturala Pusteblume, condusa de doamna Edith Tulai Depner si asociatia Teatrul Popular Medias, condusa de doamna Marinela Barza.

Seara, incepand cu ora 17.00, mediesenii sunt asteptati sa petreaca o seara cu muzica usoara si muzica de fanfara, alaturi de Vasile Padure, Fanfara Formusika condusa de dirijor Viorel Mailat si tineri interpreti de la Clubul Copiilor Bucur Andrei, Benko Alexandru, Emanuel Varga, Denis Gaspar si ansamblul Florile Tarnavelor coordonat de catre domnul profesor Simon Claudiu. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.