AQUARELISIRI – Arhitectură săsească transilvană

Publicul medieșan este invitat azi la vernisajul expoziției AQUARELISIRI – Arhitectură săsească transilvană – ce reunește lucrări de pictură realizate de artistul plastic Maria Isabela Lucasievici.

Lucrările au fost realizate în vara anului 2019 în cadrul taberei de pictură AQUARELISIRI organizată de Centrul Cultural PETRE ŢUŢEA din Sighișoara și sprijinită de Biserica Evanghelică C.A. din România. Compozițiile au ca subiect arhitectura săsească din Mediaș, Sibiu, Cisnădiora, Valea Viilor, Aiud și Cluj.

Vernisajul expoziției temporare va avea loc la Casa Schuller în prezența artistei sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 18.00. Expoziția este inclusă în ansamblul de activități derulate în cadrul programului proiectului Carnavalul Lolelor® ce se va desfășura și în acest an în organizarea UrzelnZunftMedwesch.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.